Μητρόπουλος προς τους δικαστές του ΣτΕ, στη χθεσινή δίκη για τα αναδρομικά των συνταξιούχων: “Δεν μπορείτε να στερήσετε από τους συνταξιούχους τα Δώρα και τα επικουρικά του 11μήνου! Δεν μπορείτε να ακυρώσετε τη δική σας απόφαση 1439/2020 για το 11μηνο!”.

Μ

Στη χθεσινή σημαντική δίκη ενώπιον του Συμβουλίου Επικρατείας, ο Πρόεδρος της ΕΝΥΠΕΚΚ κ.Αλέξης Π. Μητρόπουλος ανέφερε -μεταξύ άλλων- στους δικαστές τα εξής:

“Δεν μπορείτε να στερήσετε από τους συνταξιούχους τα Δώρα και τα επικουρικά του 11μήνου! Δεν μπορείτε να ακυρώσετε τη δική σας απόφαση 1439/2020 για το 11μηνο!

Δεν μπορείτε να στερήσετε από τους χαμηλοσυνταξιούχους τα αναδρομικά του 11μήνου.

Απαράδεκτα τα επιχειρήματα κυβέρνησης-ΕΦΚΑ για τη βιωσιμότητα του ΕΦΚΑ, όταν από τις μνημονιακές περικοπές και το “κούρεμα” (PSI) οι συντάξεις έχουν γίνει μισές!”

Καταλυτική ήταν η αγόρευση του Προέδρου της ΕΝΥΠΕΚΚ κ.Αλέξη Μητρόπουλου στη χθεσινή δίκη των αναδρομικών στο ΣτΕ! “Οι συνταξιούχοι θα δικαιωθούν! Και αυτή η μάχη θα κερδηθεί! Τα επιχειρήματα της ΕΝΥΠΕΚΚ έπεισαν τους δικαστές του ΣτΕ”, δήλωσε μετά το το τέλος της ακροαματικής διαδικασίας”, ο κ.Μητρόπουλος.

Ιστορικό Αναρτήσεων