Κοσμοσυρροή στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας μας!!

Κ

Κοσμοσυρροή στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας μας!!

Πολύς κόσμος όλων των ηλικιών γέμισε τη μεγάλη αίθουσα του ξενοδοχείου “ΤΙΤΑΝΙΑ” χθες Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020 για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΕΝΥΠΕΚΚ.

Μεταξύ άλλων, με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση και απηύθυναν χαιρετισμό στην Ένωσή μας ο Αντιπεριφερειάρχης ΑΤΤΙΚΗΣ κ.Βασίλης Γιαννακόπουλος, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου ΑΘΗΝΩΝ κ. Δημήτρης Βερβεσός, ο κ. Γρηγόρης Λαμπράκης γιος του αείμνηστου Γρηγόρη Λαμπράκη, ο Πρόεδρος της ΑΓΕΣΕΕ κ. Δημήτρης Ανδρεαδάκης, ο γνωστός νομικός και πρώην υπουργός κ. Λουκάς Αποστολίδης, ο γνωστός Εργατολόγος κ. Διονύσης Τεμπονέρας (γιος του αείμνηστου Νίκου Τεμπονέρα), ο Καθηγητής Οικονομικών κ. Διονύσης Χιόνης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Συνταξιούχων Χημικών Βιομηχανιών κ. Κοσμάς Παναγιωτίδης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Συνταξιούχων Αεροπορικών Εταιριών κ.Γιώργος Σταύρου, καθώς επίσης και οι γνωστοί φοροτεχνικοί κ.κ. Δημήτρης Τσαμόπουλος και Γιώργος Χριστόπουλος.

Μιλήσαμε για τις τρέχουσες δικαστικές εξελίξεις για τις συντάξεις, καθώς και για τις κυοφορούμενες αλλαγές στο Ασφαλιστικό ενόψει της κατάθεσης του νέου σχεδίου τής κυβέρνησης.

Σας ευχαριστούμε όλους για τη θερμή σας ανταπόκριση σε κάθε κάλεσμά μας!

Η ΕΝΥΠΕΚΚ συγχρονίζεται πάντα με τον παλμό της ελληνικής κοινωνίας γιατί σκοπός της είναι να ανταποκρίνεται στις αγωνίες της και να ενημερώνει αξιόπιστα τους πολίτες.

Ιστορικό Αναρτήσεων