Ανακούφιση για 25 οικογένειες εργαζομένων στον Δήμο Πειραιά!!

Α


Απορρίφθηκε αίτηση ανάκλησης της προσωρινής διαταγής
που κατέθεσε ο Δήμος Πειραιά!

«Δικαίωση για τους 25 εργαζόμενους!» δηλώνουν οι δικηγόροι των εργαζομένων από το γραφείο Αλέξη Μητρόπουλου, κ.κ. Δημήτρης Πετρόπουλος και Αγγελική Μητροπούλου

Είκοσι πέντε (25) εργαζόμενοι στον Δήμο Πειραιά που παρείχαν τις υπηρεσίες τους μέσω του κοινωφελούς προγράμματος του ΟΑΕΔ, μετά την απόλυσή τους, κατέθεσαν Αγωγή κατά του Δήμου καθώς και Αίτηση Ασφαλιστικών Μέτρων, ζητώντας να θεωρηθεί άκυρη η απόλυσή τους και να επανακαταλάβουν τις θέσεις εργασίας τους.

Με την από 15-10-2019 δεκτή προσωρινή διαταγή, που έλαβαν οι δικηγόροι των εργαζομένων από το δικηγορικό γραφείο «Μητρόπουλου και συνεργατών», επέστρεψαν στην εργασία τους.

Ο Δήμος Πειραιά όμως κατέθεσε Αίτηση Ανάκλησης της Προσωρινής Διαταγής, η οποία σήμερα απορρίφθηκε πανηγυρικά από το Πρωτοδικείο Πειραιά. Η δικαστής κυρία Αλεξάνδρα Μητσοπούλου απέρριψε τους ισχυρισμούς του Δήμου ότι έπασχε η χορηγηθείσα προσωρινή διαταγή.

Έτσι οι 25 εργαζόμενοι παραμένουν στις θέσεις τους στον εργοδότη Δήμο!

Η δικαστική αυτή εξέλιξη ανακούφισε τις 25 οικογένειες των εργαζομένων, ενώ οι παραστάντες δικηγόροι των εργαζομένων Δημήτρης Πετρόπουλος και Αγγελική Μητροπούλου, συνεργάτες στο δικηγορικό γραφείο «Μητρόπουλου και συνεργατών», δήλωσαν δικαιωμένοι και ικανοποιημένοι.

Η ΕΝΥΠΕΚΚ χαιρετίζει τη σπουδαία αυτή απόφαση και εύχεται να πληθύνουν οι ανεξάρτητοι και τολμηροί Δικαστές!

Συγχαίρει επίσης τους άξιους νομικούς τού δικηγορικού γραφείου «Μητρόπουλος & συνεργάτες», κύριο Δημήτρη Πετρόπουλο και κυρία Αγγελική Μητροπούλου, για τον άριστο χειρισμό τής υπόθεσης και για τη μαχητικότητά τους!

Μετά τις πρόσφατες εξελίξεις με τις αποφάσεις από το ΣτΕ για τους συνταξιούχους, είναι σημαντικό για τη Δικαιοσύνη να αποκατασταθεί στα μάτια τής κοινωνίας ως ΜΗ επιδέχουσα παρεμβάσεις από οιονδήποτε.

Η ΕΝΥΠΕΚΚ θα συνεχίσει να αγωνίζεται για τη δικαίωση των εργαζομένων, των συνταξιούχων, ολόκληρης της ελληνικής κοινωνίας και για την αποφυγή «του εργασιακού μεσαίωνα» που θέλουν να μας επιβάλλουν οι δανειστές και οι φιλομνημονιακές κυβερνήσεις.

Ιστορικό Αναρτήσεων