ΟΡΘΙΑ ΕΛΛΑΔΑ: Εκλογική Συμμαχία τώρα!!

Ο

Μόνη λύση, η συνεργασία όλων των προοδευτικών πατριωτικών δυνάμεων

Ευχαριστούμε όλους τους φίλους και τις φίλες από κάθε γωνιά τής πατρίδας μας που, παρά τις χρονικές δυσκολίες (πρόσφατη ίδρυση της Πολιτικής μας Κίνησης, περιορισμένος χρόνος του προεκλογικού αγώνα) και εμπόδια (αποχώρηση κ.Γιώργου Ρωμανιά καταμεσίς του προεκλογικού αγώνα και προσχώρησή του στην «Ένωση Κεντρώων»), πληροφορήθηκαν τη συμμετοχή τού ψηφοδελτίου τής «ΟΡΘΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ» στις Ευρωεκλογές τής περασμένης Κυριακής και μας ψήφισαν.

Σύμφωνα με τα τελικά αποτελέσματα, το ψηφοδέλτιο της «ΟΡΘΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ» επέλεξαν 22.349 πολίτες.

Τους ευχαριστούμε θερμά όλους!

Όπως ευχαριστούμε και όσους αρκέστηκαν στον καλό τους λόγο ή απλά άκουσαν τις θέσεις μας.

Διαβεβαιώνουμε ΟΛΟΥΣ ότι θα συνεχίσουμε τον αγώνα για την απαλλαγή τής πατρίδας μας από το ετερόνομο μνημονιακό καθεστώς και την κατάργηση του θεσμικού πλαισίου τού μνημονιακού ΥΠΟπολιτισμού.

Και σ’αυτή τη νέα περίοδο που διανοίγεται στην πατρίδα μας μετά την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ (που ως κυβέρνηση έπραξε τα εντελώς αντίθετα από αυτά που υποσχέθηκε), κύριο μέλημά μας είναι να συμβάλλουμε:

– στην επαναφορά τής αξιοπιστίας τής πολιτικής,

– στην επαναθεμελίωση του Κοινωνικού Κράτους,

– στην αποκατάσταση των Εργασιακών Σχέσεων και του Συνταξιοδοτικού Συστήματος,

– στην ανακεφαλαιοποίηση των Ασφαλιστικών Ταμείων,

– στην επανίδρυση του μικρο-ιδιοκτητικού τρόπου παραγωγής,

– στην επαναφορά του άυλου και του υλικού πλούτου τής πατρίδας και της κοινωνίας υπό εθνικό έλεγχο και αξιοποίηση χάριν των Ελλήνων πολιτών.

Η κατάργηση του υπερΤαμείου και η αποδέσμευση της υποθηκευμένης για δεκαετίες δημόσιας περιουσίας σ’αυτό, αποτελεί για εμάς ΑΜΕΣΗ εθνική προτεραιότητα.

Ανεξαρτήτως αποτελέσματος, υποσχόμαστε, όπως έχουμε πράξει καθ’όλη τη διάρκεια της κοινωνικής και επιστημονικής μας ζωής, να λέμε πάντοτε την αλήθεια, να αποκαλύπτουμε το πραγματικό περιεχόμενο των νόμων και των ευρωπαϊκών κανονισμών και να αγωνιζόμαστε διαρκώς για την ενίσχυση της αυτονομίας της Ελλάδας και της κυριαρχίας της, μέσα σε μια Ευρώπη των ισότιμων λαών και εθνών, της Κοινωνικής Δικαιοσύνης και της Δημοκρατίας.

Γιατί η νεοφιλελεύθερη Ευρώπη των πολλών ομόκεντρων κύκλων και της άνισης ανάπτυξης δεν αξίζει ούτε στους Έλληνες ούτε στους άλλους ευρωπαϊκούς λαούς.

Σήμερα κι ενόψει των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου 2019 προέχει η αντίσταση στον νεοφιλελευθερισμό του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ. Προέχει η καταδίκη όλων των κομμάτων του μνημονιακού τόξου που, ενώ χρεοκόπησαν τη χώρα, δανείστηκαν υπέρογκα με «ρήτρα λαού», στέλνοντας δηλαδή τον λογαριασμό στον περήφανο λαό μας που θα πληρώνει για δεκαετίες τα χρέη τους.

Σήμερα η μόνη ορθή πατριωτική στάση για τις δημοκρατικές πολιτικές δυνάμεις και τις ανεξάρτητες προσωπικότητες, ΠΟΥ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΥΤΕ ΕΦΗΡΜΟΣΑΝ ΤΙΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ, είναι η ΑΜΕΣΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ενός πλατιού Προοδευτικού Πατριωτικού Μετώπου για την αναχαίτιση του επελαύνοντος απόλυτου νεοφιλελευθερισμού.

Το ζητούμενο σήμερα για τον λαό μας είναι ένα Δημοκρατικό Πατριωτικό Μέτωπο ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥΣ, ΕΓΩΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΠΟΙΗΤΙΚΕΣ ΛΟΓΙΚΕΣ. Μόνος του ΚΑΝΕΝΑΣ δεν μπορεί να καταφέρει τίποτε.

Όλοι μαζί, όμως, μπορούμε να αποτρέψουμε την περαιτέρω οικονομική και κοινωνική επιδείνωση και να βάλουμε τις στέρεες βάσεις για την ανάπτυξη της πατρίδας και την ευημερία του λαού μας!

Και πάλι ευχαριστούμε όλους τους συμπατριώτες μας για τη στήριξή τους και την καθημερινή τους ενθάρρυνση για τη συνέχιση του αγώνα μας.

Για την «ΟΡΘΙΑ ΕΛΛΑΔΑ»

Ιστορικό Αναρτήσεων