Ο λαός πρέπει να ενημερωθεί άμεσα για την επιστολή Τσακαλώτου!

ΑΛΕΞΗΣ Π. ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

  ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΝΥΠΕΚΚ

 

26-12-2016

 

 

Επιστολή Τσακαλώτου: Μνημείο «αριστερού» ραγιαδισμού

και πολιτικού ξεπεσμού!

 

Να δοθεί ΑΜΕΣΑ στη δημοσιότητα!

Ο λαός πρέπει να ενημερωθεί!

 

 

Το μάθαμε πλέον, το εμπεδώσαμε…

Όταν η κυβέρνηση και όλος ο προπαγανδιστικός της μηχανισμός μιλούν για «πολιτική διαπραγμάτευση», κάτι χειρότερο έρχεται για τον λαό και τον τόπο…

Αλλά οι λεονταρισμοί, το μόνιμο και παντός καιρού αισθητικό της μοτίβο, κρατούν για λίγες ημέρες, μέχρις ότου αποκαλυφθεί στο πλήρες μέγεθός της η νέα μεγάλη υποχώρηση έναντι των δανειστών!

Έτσι και τώρα!

Αντί να δώσει στη δημοσιότητα την επιστολή συγγνώμης και αποδοχής των νέων δυσβάσταχτων μέτρων, προτιμά να σχολιάζει με κάθε δυνατή αυθαιρεσία την απάντηση των δανειστών σ’αυτήν. Φαίνεται ότι οι νέες πρωτοφανείς δεσμεύσεις που αναλήφθηκαν με αφορμή την εξαγγελία τής εφάπαξ βοήθειας σε ορισμένη κατηγορία χαμηλοσυνταξιούχων, συνεπιφέρουν πολλαπλάσια βάρη για όλα τα κοινωνικά στρώματα της ευρύτατης πλέον Εργατικής Τάξης!

Το ίδιο ζήσαμε και με το υπερΜνημόνιο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ το καλοκαίρι του 2015: με τις αιφνιδιαστικές εκλογές του Σεπτεμβρίου και λόγω …κεκτημένης ταχύτητας, οι οδυνηρές διατάξεις του έμειναν παντελώς άγνωστες στους Έλληνες πολίτες!

Και αυτές οι δεσμεύσεις που περιγράφονται με σαφήνεια στο τρίτο γενικευμένο και ανακεφαλαιωτικό υπερΜνημόνιο έχουν ψηφιστεί από όλες τις δυνάμεις του μνημονιακού κύκλου!

Δυστυχώς η χώρα περιφέρεται κάτω από το τραπέζι των δανειστών σαν το καταπληγιασμένο σκυλί που, χωρίς την άδειά τους, δεν μπορεί ούτε τις πληγές του να γλείψει!!

Επομένως, ο λαός, όλη η χώρα, αντιμετωπίζει μέρα με τη μέρα ανυπέρβλητο υπαρκτικό πρόβλημα και δεν θα βρεθεί η λύτρωσή της παρά μόνον με ριζική ανατροπή των πραγμάτων και πλήρη αλλαγή των συσχετισμών των πολιτικών δυνάμεων!

Για την ΕΝΥΠΕΚΚ

Ο Πρόεδρος

Αλέξης Π. Μητρόπουλος

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *