Κυκλοφορεί τις προσεχείς ημέρες η β’ έκδοση του βιβλίου του Προέδρου της ΕΝΥΠΕΚΚ Αλέξη Μητρόπουλου

Κυκλοφορεί τις προσεχείς ημέρες η β’ έκδοση

του βιβλίου του Προέδρου της ΕΝΥΠΕΚΚ Αλέξη Μητρόπουλου

«Εργασιακές Σχέσεις και Κοινωνική Ασφάλιση στη σύγχρονη Ελλάδα»

 

 

 

Το πρόσφατο βιβλίο του καθηγητή και Προέδρου της ΕΝΥΠΕΚΚ Αλέξη Π. Μητρόπουλου «Εργασιακές Σχέσεις και Κοινωνική Ασφάλιση στη σύγχρονη Ελλάδα», που εκδόθηκε τον Οκτώβριο του 2017 από τον Εκδοτικό Οργανισμό Λιβάνη, έτυχε σπουδαίας ανταπόκρισης από την επιστημονική κοινότητα και την κοινωνία.

Τις προσεχείς ημέρες κυκλοφορεί η δεύτερη συμπληρωμένη και εμπλουτισμένη έκδοση.

Στο διαρκώς μεταβαλλόμενο μνημονιακό, εργασιακό και ασφαλιστικό τοπίο, η β’ αυτή έκδοση ήταν επιβεβλημένη, κυρίως μετά την ψήφιση του Ν. 4512/17-1-2018 που ενσωμάτωσε τα περισσότερα προαπαιτούμενα της «δομικής» τρίτης αξιολόγησης του τρίτου μνημονιακού προγράμματος.

Στις 700 σελίδες της β’ έκδοσης, εκτός από την ανάλυση των βασικών ασφαλιστικών νόμων 4336/2015 και 4387/2016 («Νόμος Κατρούγκαλου»), των εφαρμοστικών Νόμων 4472, 4475, 4488 και 4499/2017, αλλά και του πρόσφατου Ν. 4512/2018, περιέχονται προσθήκες, αποσαφηνιστικές εγκύκλιοι, διατάξεις και ΚΥΑ, χρήσιμοι πίνακες και παραδείγματα ορισμένων ζητημάτων, αλλά και οι συχνά εμφανιζόμενες στην καθημερινή ζωή ερωταπαντήσεις επί τη βάσει των προσφάτως ψηφισθέντων νομοθετημάτων.

Ελπίζουμε και η β’ έκδοση του βιβλίου να τύχει μεγάλης ανταπόκρισης από το αναγνωστικό κοινό.

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *