Να επιστραφούν ΕΝΤΟΚΑ τα παρανόμως παρακρατηθέντα από τους συνταξιούχους!

ΑΛΕΞΗΣ Π. ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

 ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ

     ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΝΥΠΕΚΚ

 31/10/2017

 

Να επιστραφούν ΕΝΤΟΚΑ

τα παρανόμως παρακρατηθέντα από τους συνταξιούχους!

 

Πλήρης δικαίωση της ΕΝΥΠΕΚΚ
που πρώτη αποκάλυψε το σκάνδαλο
σε βάρος εκατομμυρίων συνταξιούχων μας!

 

 

Η ΕΝΥΠΕΚΚ και ο Πρόεδρός της Καθηγητής Αλέξης Π. Μητρόπουλος, πρώτοι αποκάλυψαν το μεγάλο σκάνδαλο τής παράνομης παρακράτησης τής εισφοράς υπέρ ΕΟΠΥΥ (ασθενείας) από όλες τις μνημονιακές κυβερνήσεις.

Πρώτη η ΕΝΥΠΕΚΚ είχε αποκαλύψει ότι η παρακράτηση γινόταν επί εικονικών, ονομαστικών συνταξίμων αποδοχών, στις οποίες δεν είχαν υπολογιστεί οι αλυσιδωτές περικοπές.

Η κυβέρνηση, μετά από πίεση και άλλων φορέων, υποχρεώθηκε -παρά την αρχική αρνητική της στάση- να επανυπολογίσει τη συγκεκριμένη εισφορά υπέρ ασθενείας και να επιστρέψει τα παρανόμως παρακρατηθέντα χρήματα στους συνταξιούχους.

Μένει τώρα, μετά και μία μεγάλη συγγνώμη που πρέπει να ζητήσει από τους συνταξιούχους, να επιστρέψει ΕΝΤΟΚΑ τις αχρεωστήτως και παρανόμως παρακρατηθείσες εισφορές.

Η ΕΝΥΠΕΚΚ θα αγωνίζεται με σθένος και εντιμότητα μέχρι την τελική δικαίωση!

Για την ΕΝΥΠΕΚΚ

Η Εκτελεστική Επιτροπή

 

 

 

Ένα σχόλιο στο “Να επιστραφούν ΕΝΤΟΚΑ τα παρανόμως παρακρατηθέντα από τους συνταξιούχους!

  1. Κύριε Μητρόπουλε καλησπέρα,
    Φοβάμαι ότι και αυτοί δεν είναι καλύτεροι η δικαιότεροι των προηγουμένων.Μεθοδεύουν διαρρέοντας μέσω του τύπου ότι η Εισφορά Αλληλεγγύης Συνταξιούχων δεν θα ληφθεί υπ όψη στο σύνολον τψν παρακρατήσεων,ως σαν να μην είναι μη καταβαλόμενο ποσό. Επίσης γράφεται και ακούεται ότι τα επιστρεφόμενα ποσά θα φορογηθούν (ορθώς) σαν αυτούσια ποσά, με 20%,ενώ θα έπρεπε να δηλωθούν από τους συνταξιούχους με τροποοιητικέ Φορ Δηλώσεις.
    Θα σας παρακαλέσω πολύ, γνωρίζοντας την ευαισθησία σας επι των θεμάτων των συνταξιούχων να φροντίσεται να μη γίνει αυτή η παρανομία.
    Οι άνθρωποι πάνε να βγάλουν 60 εκ από τα 300 που είναι να επιστρέψουν και μετά θα μιλάνε πάλι για πλεονάσματα και μερίσματα στους ασθενέστερους.
    Δεν κοιτάνε την αλήθεια,όλοι σχεδόν οι Έλληνες εδώ και 6-7 χρόνια είναι ασθενέστεροι από ότι ήταν.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *