Η ΕΝΥΠΕΚΚ για τη δίωξη Λαφαζάνη

ΕΝ.ΥΠ.Ε.Κ.Κ.

ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Αθήνα 26-9-2018

Η ΕΝΥΠΕΚΚ για τη δίωξη Λαφαζάνη

Αλέξης Μητρόπουλος: Οι αγωνιστές δεν κάμπτονται με διώξεις !

 

 

Η δίωξη κατά του επικεφαλής της ΛΑΕ Παναγιώτη Λαφαζάνη, πρώην δεύτερου τη τάξει στον ενιαίο ΣΥΡΙΖΑ, επειδή έμεινε πιστός στις ιδέες του και τις προεκλογικές επαγγελίες τού κόμματός του, καταδεικνύει το μέχρι που μπορεί να φτάσουν οι πρώην σύντροφοί του προκειμένου να παρατείνουν την παραμονή τους στην εξουσία.

Πολύ περισσότερο που λαμβάνει χώρα σήμερα, που η χώρα εμβαθύνει στους μνημονιακούς θεσμούς και πολλαπλασιάζει με ταχύτατους ρυθμούς την αλλοτρίωση του διαχρονικού άυλου και υλικού πλούτου των Ελλήνων, πρωτίστως δε, στους δεκάδες χιλιάδες πλειστηριασμούς κατοικιών και άλλων περιουσιακών στοιχείων με το απαράδεκτο και αντισυνταγματικό σύστημα των κατ’ουσίαν κλειστών, μυστικών ηλεκτρονικών πλειστηριασμών.

Όλοι όμως πρέπει να γνωρίζουν ότι οι πολιτικές διώξεις δεν έκαμψαν ποτέ τη συνείδηση ενός πραγματικού αγωνιστή αλλ’αντίθετα χαλύβδωσαν και τη θέληση των υπολοίπων.

Η ΕΝΥΠΕΚΚ απαιτεί την άμεση παύση τής δίωξης εναντίον τού Παναγιώτη Λαφαζάνη και των λοιπών συντρόφων του, στους οποίους εύχεται μεγαλύτερο θάρρος και αποτελεσματικότητα στους κρίσιμους αγώνες που τους περιμένουν.

Για την Εκτελεστική Επιτροπή

Ο Πρόεδρος

Αλέξης Π. Μητρόπουλος

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *