Δώστε πίσω τα Δώρα αναδρομικά και έντοκα!

Δώστε πίσω τα Δώρα αναδρομικά και έντοκα!

 

Νέα απόφαση του Διοικητικού Πρωτοδικείου (1522/2019)!

Βροχή οι αποφάσεις σε όλη την Επικράτεια!

 

Βροχή οι αποφάσεις στα Ειρηνοδικεία και Πρωτοδικεία της χώρας δικαιώνουν όσους συνταξιούχους και εν ενεργεία εργαζομένους προσφεύγουν και ζητούν την αναδρομική καταβολή των τριών Δώρων-επιδομάτων (Χριστουγέννων, Πάσχα, επιδόματος αδείας) καθώς και την εφεξής και κατ’έτος καταβολή τους.

Όλα τα κατώτερα Δικαστήρια της χώρας μας συμμορφώνονται, όπως οφείλουν άλλωστε κατά το Σύνταγμα, με τις αμετάκλητες αποφάσεις τής Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας (υπ’αριθ. 2287-2290/2015), με τις πρόσφατες αποφάσεις της Ολομέλειας του Ανωτάτου Ειδικού Δικαστηρίου (υπ’αριθ. 1-4/2018) και με τις υπ’αριθ. 127/2016 και 1227/2018 αποφάσεις της Ολομέλειας του Ελεγκτικού Συνεδρίου.

Η κυβέρνηση σύντομα θα αντιληφθεί πως δεν έχει άλλη επιλογή εκτός από το να συμμορφωθεί με τις δικαστικές αποφάσεις, να παραιτηθεί από το δικαίωμα της έφεσης κατά των πρωτόδικων αποφάσεων και να προβεί είτε στην ολοσχερή ή κατά τμήματα καταβολή των αναδρομικών και την εφεξής κατ’έτος καταβολή τους είτε στον συμψηφισμό τους με απαιτήσεις του κράτους από αυτούς και τις οικογένειές τους.

Δίνουμε σήμερα στη δημοσιότητα την πιο πρόσφατη (Φεβρουάριος 2019) απόφαση με αριθμό 1522/2019 από το Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθήνας και με πολύ ενδιαφέρον νομικό σκεπτικό.

Ιδού η πλέον πρόσφατη απόφαση!

ΔΠΑθ 1522 /2019

2 σχόλια στο “Δώστε πίσω τα Δώρα αναδρομικά και έντοκα!

 1. Καλημέρα σας,
  Εχω κανει και τις δυο αιτησεις, ΕΦΚΑ-ΕΤΕΑΕΠ. πρεπει να προσφυγω σε αγωγη, τι θα με συμβουλευατε??? Αν ναι μπορω να μετάσχω και εγω σε ομαδικη αγωγη, ποιο το κοστος???

  1. Με την κατάθεση των αιτήσεων και θεωρώντας δεδομένο (αν και δεν το αναφέρετε) ότι κατατέθηκαν εντός του 2018, έχετε ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΕΙ το ΔΙΚΑΙΩΜΑ διεκδίκησης ΚΑΙ του έτους 2016 ή του έτους 2013 αν η προθεσμία σας είναι πενταετής (σημείωση: εξαρτάται από το αν είστε εν ενεργεία ή συνταξιούχος και από το αν εργάζεστε στο στενό δημόσιο τομέα ή σε ΝΠΔΔ). Με άλλα λόγια, έχετε διακόψει την παραγραφή.
   Με την κατάθεση αγωγής θα έχετε ΑΣΚΗΣΕΙ το ανωτέρω δικαίωμά σας και η προθεσμία είναι τρίμηνη.
   Σας συμβουλεύουμε να καταθέσετε αγωγή με όποιον δικηγόρο θέλετε εσείς.
   Στην περίπτωση που προτιμήσετε το γραφείο του κ.Μητρόπουλου, θα σας εντάξουμε σε ομαδική αγωγή ΜΟΝΟ αν μας προσκομίσετε όλα τα απαραίτητα στοιχεία.
   Μπορείτε να περάσετε από το γραφείο να σας δώσουμε έντυπα ή τηλεφωνήστε στο γραφείο να σας ενημερώσουμε (3603340, 3645077). Ευχαριστούμε.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *