Δικαιοσύνη, ευχαριστώ!!

ΑΛΕΞΗΣ Π. ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

20/3/2017

 

Δικαιοσύνη, ευχαριστώ!!

 

Και οι έξι (6) αποφάσεις που εκδόθηκαν για τη φορολογική μου υπόθεση

με δικαίωσαν ομόφωνα και πλήρως!

 

Η ασφάλεια δικαίου, το πιο επίκαιρο μήνυμα

στα πέτρινα χρόνια του Μνημονίου!

 

Ι.Και οι έξι (6) δικαστικές αποφάσεις που εκδόθηκαν για τη φορολογική μου υπόθεση του έτους 1999, με δικαίωσαν τελικά πλήρως και ομόφωνα.

Οι υπ’αριθ. 3792/2015 και 3578/2016 του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών, οι υπ’αριθ. 888 και 889/2016 του Β’ Τμήματος του Συμβουλίου Επικρατείας (5μελής σύνθεση) και οι 1623 και 1624/2016 του ίδιου Τμήματος (7μελής σύνθεση) ακύρωσαν όλες τις πράξεις της Φορολογικής Αρχής σε βάρος μου ως παράνομες και δέχτηκαν τις εξ υπαρχής νόμιμες, βάσιμες και αληθινές θέσεις μου.

 

ΙΙ.Πάντα τιμούσα την Ελληνική Δικαιοσύνη, την οποία άλλωστε υπηρέτησα για πολλά χρόνια ως δικηγόρος και ως Καθηγητής. Αλλά και ως απλός πολίτης και πατέρας, την ενέταξα στις πρώτες θέσεις του αξιακού συστήματος με τα οποία γαλούχησα τα παιδιά μου αλλά και τους χιλιάδες φοιτητές μου.

Είναι η πιο σημαντική και χρήσιμη λειτουργία στο πολύπαθο κοινοβουλευτικό μας σύστημα ιδιαίτερα σήμερα που άφρονες πολιτικές κατέστησαν την πατρίδα έρμαιο των δανειστών.

Ουδέποτε στη ζωή μου είχα προβλήματα με τη Δικαιοσύνη ή με τις διωκτικές αρχές, εκτός από την περίοδο της χούντας όταν, ως μαθητής, το 1968 και φοιτητής το 1973 φυλακίστηκα και βασανίστηκα.

Για τον λόγο αυτό αιφνιδιάστηκα όταν, λίγες μέρες μετά την ανοιχτή καταδίκη εκ μέρους μου της ταπεινωτικής συμφωνίας της 12ης Ιουλίου 2015 και της άρνησής μου ως βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και Α’ Αντιπροέδρου της Βουλής να ψηφίσω το εθνοκτόνο τρίτο Μνημόνιο, οι πρώην σύντροφοι μου στον ΣΥΡΙΖΑ και την κυβέρνηση …ανακάλυψαν φορολογική μου εκκρεμότητα πριν από 16 χρόνια (το 1999)!

 

ΙΙΙ.Από την αρχή της πρωτοφανούς σε σφοδρότητα και παράνομης δίωξής μου, προέταξα την πίστη μου στις αρχές μου, την αγάπη μου στην οικογένεια, τον σεβασμό στους φοιτητές μου και τις χιλιάδες των πολιτών που με ανέδειξαν (μακράν) πρώτο βουλευτή της ιστορικής Περιφέρειας Αττικής.

Με την παρούσα θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στην Ελληνική Δικαιοσύνη, ιδιαίτερα στη Διοικητική που ήταν αρμόδια για την επίλυση του θέματός μου. Τα Διοικητικά Δικαστήρια (και κυρίως το ΣτΕ) κράτησαν το υψηλό κύρος τους ως προς την επιστημοσύνη και την αντικειμενικότητά τους και μέσω της δίκαιης κρίσης τους στη δική μου υπόθεση, προσέφεραν σε χιλιάδες συμπολίτες μου μια χρήσιμη νομολογιακή βάση για σημαντικά φορολογικά θέματα.

Ενθαρρύνω όλους τους συμπατριώτες μου, που φοβισμένοι, τρομοκρατημένοι ή παρατημένοι υφίστανται τα δεινά της εθνοκτόνας και κοινωνιοκτόνας μνημονιακής πολιτικής, να εμπιστεύονται την Ελληνική Δικαιοσύνη και να μάχονται μέχρι τέλους για τη δικαίωσή τους!

Αλέξης Π. Μητρόπουλος

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *